阿部 啓子

低マグネシウム食摂取条件下での大豆たん白質摂取が白色脂肪組織に及ぼす影響のトランスクリプトーム解析
Transcriptome Analysis of the Effect of Soy Protein Ingestion on White Adipose Tissue
in Dietary Magnesium-deficient Rats
石島 智子/他 【第36 巻2015 Page69】


大豆たん白質が食餌性マグネシウム欠乏障害の改善に及ぼす効果のトランスクリプトーム解析
Transcriptome Analysis of the Effect of Soy Protein on Improvement of Magnesium-deficient
Diet-induced Disorder in Rats
石島 智子/他 【第33 巻2012 Page55】

DNAマイクロアレイによる大豆たん白質機能の総括的評価
Comprehensive Evaluation of Soy Protein Functions by DNA Microarray Analysis
阿部 啓子/他 【第24 巻2003 Page53】

米および大豆の新規アスパラギン酸プロテイナーゼの開発と食品たん白質修飾への活用
New Aspartic Proteinases of Rice and Soybean Origin : Development and Application to the Modification of Food Proteins
阿部 啓子/他 【第20巻 1999 Page11】

食糧種実アスパラギン酸プロテイナーゼの生理学的意義と酵素学的特性の解析
Analysis of Physiological Significances and Enzymatic Properties of Aspartic Proteinases Occurring in Food Seeds and Legumes
阿部 啓子/他 【第19巻 1998 Page13】

食糧種実アスパラギン酸プロテイナーゼのクローニング、発現生産、食品加工への応用
Food seed aspartic proteinases: Cloning, expression and application to food processing.
阿部 啓子/他 【第18巻 1997 Page15】

大豆アスパラギン酸プロテイナーゼのクローニング、発現、機能の解析と応用に関する研究
Soybean Aspartic Proteinases: Cloning, Expression, Functional Analysis, and Application
阿部 啓子 【第17巻 1996 Page19】