朝倉 富子

ダイズの脂質を起点とした苦味抑制物質の探索とその作用メカニズムの解明
Analysis of Bitterness-Suppressing Mechanism by Fatty Acid and the its Application
朝倉 富子 【第35 巻2014 Page46】

β-コングリシニン高生産/グリシニン欠失ダイズ種子における
たん白質合成・分解ダイナミズムの検証
Verifying the Dyanamism of Protein Anabolism and
Catabolism in β-conglycinin-rich, Glycinin-deficient Species of Soybean
朝倉 富子/他 【第30 巻2009 Page51】

米および大豆の新規アスパラギン酸プロテイナーゼの開発と食品たん白質修飾への活用
New Aspartic Proteinases of Rice and Soybean Origin : Development and Application to the Modification of Food Proteins
阿部 啓子/他 【第20巻 1999 Page11】

食糧種実アスパラギン酸プロテイナーゼの生理学的意義と酵素学的特性の解析
Analysis of Physiological Significances and Enzymatic Properties of Aspartic Proteinases Occurring in Food Seeds and Legumes
阿部 啓子/他 【第19巻 1998 Page13】

食糧種実アスパラギン酸プロテイナーゼのクローニング、発現生産、食品加工への応用
Food seed aspartic proteinases: Cloning, expression and application to food processing.
阿部 啓子/他 【第18巻 1997 Page15】