phytic acid

分離大豆たん白質からのフィチン酸の酸抽出除去とそれのたん白質特性への影響
Removal of Phytic Acid from Soy Protein Isolates and Its Effect on Protein Functionality
加藤 美樹/他 【第23巻 2002 Page41】


麹納豆に含まれるフィターゼの利用:大豆食品中のフィチン酸の加水分解および微量ミネラル利用効率の改良
Utilization of Phytase in Koji-natto : Hydrolysis of Phytate in Soy Foods and Improvement of the Utilities of Micro-amount Minerals
大槻 耕三/他 【第22巻 2001 Page33】

ガラクトマンナンとの複合体形成による大豆たん白質由来の抗酸化剤の開発
Development of Novel Antioxidants Originated from Soy Protein by Conjugation with Galactomannan
中村 宗一郎 【第21巻 2000 Page34】

ミネラル代謝に対するフィチン酸除去大豆たん白質酵素分解物の影響
Effects of phytate removal from SPI hydrolyzate on the calcium and zinc bioavailabilities in the growing rat.
新山 喜昭/他 【第13巻 1992 Page80】